Saopštenja za javnost

+387 (59) 223-755

TREBINJE - Vaso Mijanović, dosadašnji pravnik u trebinjskoj bolnici, imenovan je za direktora ove zdravstvene ustanove umjesto dosadašnjeg direktora prim.dr Zdravke Vreće, kojoj je istekao mandat.

 

Prim.dr Zdravka Vreća, specijalista pulmolog, vratila se na svoje staro radno mjesto na Odjeljenje za plućne bolesti, kako bi se, mogla u potpunosti posvetiti pacijentima, dok će se Mijanović kao dipl. pravnik ubuduće moći više baviti menadžerskom djelatnošću.

Novi direktor Vaso Mijanović kaže da će i novo rukovodstvo pokušati podignuti nivo zdravstvene zaštite na još veći nivo i u što kraćem periodu obaviti razgovore sa svim direktorima domova zdravlja istočne Hercegovine i bolnicama u okruženju, te resornim ministarstvom i Fondom zdravstvenog osiguranja RS, u cilju poboljšanja odnosa, nakon čega slijedi donošenje Strateškog plana za 2016-2021 i Poslovnog plana za 2016. godinu.

On je obećao da će u što skorije vrijeme uslijediti rekonstrukcija i opremanje Odsjeka za hemodijalizu, te da će dati sve od sebe da Trebinje dobije angio-salu, gdje bi se radila koronarografija i ugradnja stenta.

Za pomoćnika direktora za medicinska pitanja imenovana je dr Ljubica Miljanović spec. radiolog - onkolog, dok će na funkciji Glavne sestre bolnice biti Nada Peško.

INFO

Posjete: 15:00 - 16:30
Hitna pomoć: 124  0/24
Telefon: +387 (59) 223-755

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju preko naše kontakt strane.

Kontakt