Saopštenja za javnost

+387 (59) 223-755

Ministar zdravlja i socijalne zaštite RS dr Dragan Bogdanić je danas posjetio Trebinje i obavio radnu posjetu JZU Bolnica Trebinje. Ministar je održao je sastanak sa užim menadžmentom i rukovodnim licima ustanove, sa osvrtom na analizu kvaliteta u Bolnicama Republike Srpske, te aktuelnom stanju u zdravstvu.

Zajednički stav i zaključak sastanka je da je neophodno umanjiti troškove negativnog poslovanja kroz maksimalnu racionalizaciju i štednju, vršenje stručnog nadzora, te poboljšati kvalitet usluga kroz ljubaznost i pravilan odnos prema korisnicima zdravstvenih usluga.

Ministar zdravlja i socijalne zaštite RS dr Dragan Bogdanić je istakao zadovoljstvo radom Bolnice Trebinje koja je zahvaljujući dobrom poslovanju i rukovođenju uz Bolnicu Zvornik u najboljoj finansijskoj poziciji.

Takođe, i pored nepovoljne finansijske situacije raduje i informacija da se započelo sa određenim projektima koji će u narednom periodu poboljšati kvalitet usluge, a da se rekonstrukcija Odsjeka za hemodijalizu i otvaranje novog dijaliznog centra očekuje u narednih par mjeseci.  

 

INFO

Posjete: 15:00 - 16:30
Hitna pomoć: 124  0/24
Telefon: +387 (59) 223-755

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju preko naše kontakt strane.

Kontakt